Galerie foto Galerie video Carte de oaspeti

Știri și evenimente

31-03-2020

Documentație de atribuire directă

Închiriere pajiști disponibile din propietatea privată a comunei Coțofănești.

Informațiile generale le regăsiți în fișierul atașat.

18-03-2020

Decret semnat de Președintele României, domnul Klaus Iohannis, privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României

În temeiul prevederilor art. 93 alin. (1), ale art. 100 din Constituția României, republicată și ale art. 3 și art. 10 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 1/1999 privind regimul stării de asediu și regimul stării de urgență, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 453/2004, cu modificările și completările ulterioare,

Președintele României
decretează:

04-11-2019

Anunț anulare majorări de întârziere

Ca urmare a aprobării HCL nr.57/31.10.2019 privind anularea majorărilor de întârziere aferente obligațiilor fiscale care se achită până la data de 15.12.2019, vă informăm că toți contribuabilii comunei care dețin terenuri pe raza comunei pot depune cerere pentru anularea majorărilor de întârziere. Cererile se pot obține de la Secretariatul Primăriei și de la Compartimentul Impozite și Taxe locale.

 

Mai multe detalii regăsiți în fișierul atașat.

23-05-2019

Anunț prelungire valabilitate PUG și Regulament Local de Urbanism, comuna Coțofănești

În conformitate cu prevederile art.7 din Legea 52/2003 privind transparența decizională, primarul comunei Coțofănești aduce la cunoștința publică inițierea Proiectului de hotărâre privind aprobarea prelungirii valabilității Planului Urbanistic General și a Regulamentului Local de Urbanism. Proiectul urmează a fi supus spre dezbaterea și aprobare Consiliului Local al Comunei Coțofănești.

Persoanele interesate pot depune propuneri sau sugestii până la data de 29.05.2019, la secretariatul Comunei Coțofănești.

Mai multe detalii regăsiți în fișierele atașate.

25-04-2019

Publicație privind delimitarea și numerotarea secțiilor de votare și sediile acestora

În conformitate cu prevederile art.20, alin.(5) din Legea nr.208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente, cu modificările și completările ulterioare, coroborat cu art.34 alin.(1) din Legea nr.33/2007 privind organizarea și desfășurarea Alegerilor pentru Parlamentul Europeancu modificările și completările ulterioare, aducem la cunoștința locuitorilor comunei Coțofănești, delimitarea și numerotarea secțiilor de votare și sediile acestora. Lista o regăsiți în fișierul atașat.

25-04-2019

Asfaltare drum satesc, sat Bilca, comuna Cotofanesti

Comuna Cotofanesti, titular al proiectului „Asfaltare drum satesc, sat Bilca, comuna Cotofanesti" propus a fi amplasat in judetul Bacau, Comuna Cotofanesti, satul Bilca, strada Sfantul Neculai anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Bacau, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

 

Înapoi

Chestionare

Cum apreciati actuala administratie ?

Foarte buna

Buna

Sub asteptari

Votează

Horărârea CJSU

Recomandări Coronavirus

Informare coronavirus COVID-19

SIPOCAGAL